Bogat program Miholjačkog sajma

"Ekološka poljoprivreda" – tema je ovogodišnjeg Sajma poduzetništva, obrtništva i turizma koji će se u subotu održati u Donjem Miholjcu. 12. Miholjački sajam organizira Miholjački poduzetnički centar Lokalna razvojna agencija d.o.o., Grad Donji Miholjac, Turistička zajednica grada, Udruženje obrtnika Donji Miholjac, Poduzetnički inkubator "Osvit" i tvrtka "Doroslov" d.o.o.

Svečano otvorenje sajma je u 10:00 sati na Gradskoj tržnici, a zatim slijede nastupi mažoretkinja Osnovne škole "August Harambašić", Zbora "Djeca ljubavi" Društva Naša djeca i KUD-a "Matija Gubec" Donji Miholjac. Pola sata prije početka otvorenja Sajma nastupiti će Gradska limena glazba. U vremenu od 11:30 do 13:00 sati u velikoj vijećnici donjomiholjačkog dvorca održati će se Okrugli stol na temu "Ekološka poljoprivreda" na kojem će predavati, ispred Ministarstva poljoprivrede –Željko Herner i Vesna Dević Poldan, ispred Zadruge AgriBioCert Ksenija Borodski i predstavnici Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Hrvatske poljoprivredno-šumarsko savjetodavne službe. U 15:00 sati je na gradskoj Tržnici izvlačenje glavnih nagrada za posjetitelje.

U vremenu od 12:00 do 16:00 sati sve će goste i posjetitelje Sajma zabavljati Tamburaški sastav "Libero" uz sudjelovanje Zumba fitness-a Donji Miholjac. Tijekom cijelog dana predviđena je bogata gastronomska ponuda. Udruga gljivara Donji Miholjac za 10:00 sati priprema vinski gulaš, Udruga kupusari za 12:00 sati priprema grah, a Ribolovno športska udruga "Udica" za 14:00 sati jela od ribe.

Sajam će okupiti proizvođače i pružatelje usluga od obiteljskih poljoprivrednih gospodarstvenika, obrtnika, malih, srednjih i velikih poduzetnika do zadruga, udruga, banaka, osiguravajućih društava i drugih. I ove je godine Sajam izložbeno prodajnog karaktera, a svoje proizvode izlagati će oko 60 izlagača s područja Donjeg Miholjca, Osječko-baranjske, Vukovarko-srijemske i Virovitičko-podravske županije. Pokrovitelji sajma su Grad Donji Miholjac, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta te Osječko-baranjska županija.

 

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive

Please publish modules in offcanvas position.