Ograničenja brzine kretanja vozila

Nedavno je na dijelu DC 34 između Podravske Moslavine - Donjeg Miholjca - Valpova postavljena privremena regulacija prometa. Na otvorenoj cesti postavljeni su znakovi ograničenja brzine 70 km/h, a u naselju, gdje je do sada na pojedinim dijelovima bilo 70, sada je ograničenje 50 km/h. Nakon postavljanja prometnih znakova, policija je dužna postupati prema njima, drugim riječima, ukoliko ne poštujete prometne znakove platiti ćete kaznu za nepoštivanje ograničenja brzine kretanja vozila.

O privremenoj regulaciji prometa očitovale su se i Hrvatske ceste d.o.o. U dopisu koji je na upit naše radijske postaje poslala glasnogovornica Tamara Pajić stoji:

- Privremena regulacija prometa koja je postavljena na dijelu DC34 između Podravske Moslavine - Donjeg Miholjca - Valpova, postavljena je u svrhu radova redovitog održavanja i povećanja sigurnosti sudionika u prometu zbog stanja ceste, a ograničenja brzine su smanjena također iz razloga prevencije sigurnosti sudionika u prometu zbog stanja ceste i potrebnih radova redovitog održavanja. Ovo je napravljeno po našem nalogu nastavno na rješenja inspekcije cesta Ministarstva mora, prometa i infrastrukture za DC34 te je dana naša suglasnost Cestingu d.o.o. na prometni elaborat i o tome je obavještena policija i inspekcija cesta. Predmetna dionica predviđena je Planom za 2018. god. za projektiranje.

 

 

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive

Please publish modules in offcanvas position.