Najbolji prekogranični projekt 2023. godine

Najbolji prekogranični projekt 2023. godine

U sklopu Prekograničnog projekta UPDATE Hrvatska - Srbija danas je u Osnovnoj školi "August Harambašić" održan STEAM sajam pod geslom "Zaronite u čarobni STEAM svijet - gdje znatiželja postaje inovacija". Na sajmu su sudjelovale osnovne škole "Matija Gubec" Magadenovac, "Hrvatski sokol" Podravski Podgajci, Ante Starčevića Viljevo i domaćin Osnovna škola "August Harambašić" Donji Miholjac.

- Cijela ideja je da učenici učenicima pokažu što su naučili u radu s nekim novim tehnologijama - rekao je voditelj projekta Boris Poslon. Istaknuo je kako su na sajmu predstavljeni pokusi iz kemije, fizike, demonstracije tehnologije programiranja, grafičkog dizajna, 3D printa i umjetne inteligencije.

- To su sve stvari koje smo radili s njima kroz projekt jer jedna od aktivnosti koje je provodila Općina Magadenovac je bila STEAM edukacija koju smo provodili u četiri osnovne škole. Ona je služila kao priprema za ovaj sajam - rekao je Poslon te dodao kako su učenici pokazali veliko zanimanje za prikazano te u Poduzetničkom inkubatoru "Osvit" imaju razloga vjerovati kako će STEAM sajam prerasti u godišnju manifestaciju.

Live stream

 

▶️ SLUŠAJTE UŽIVO

Upravo svira:

 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Ivan Korov i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije