O udomiteljstvu na tribini u Donjem Miholjcu

"Oboji moje djetinjstvo" naziv je pod kojim će se u Donjem Miholjcu u utorak, 13.listopada, održati tribina usmjerena na poticanje i promoviranje udomiteljstva.

Cilj je tribine zainteresiranim građanima pružiti što više informacijama o udomiteljstvu i procesu udomljavanja te dati odgovore na pitanja:tko sve može biti udomitelj, koje su to obveze i prava koje udomitelji imaju, koja djeca se smještaju u udomiteljsku obitelj i koje vrste udomiteljstva postoje? Odgovore na ova i druga pitanja dati će stručni djelatnici Centra za pružanje usluga u zajednici "Klasje" Osijek, Centra za socijalnu skrb Donji Miholjac i građani koji su i sami udomitelji.

Tribina će biti održana u velikoj vijećnici dvorca "Mailath" s početkom u 17:00 sati, a provodi se u okviru Projekta Podržimo i osnažimo dijete i obitelj, koji financira EU iz Europskog socijalnog fonda (ESF).

-Tijekom tribine pridržavat ćemo se preporuka HTJZ-a i Stožera, što uključuje dezinfekciju ruku prilikom ulaska u prostor (dezinficijens će biti osiguran), mjerenje temperature i održavanje fizičke distance (propisani razmak sjedećih mjesta) - ističe Ivana Milas iz Centra Klasje u Osijeku.

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive