Potpisan Sporazum o zajedničkoj suradnji dječjih vrtića

- Ovaj dogovor omogućiti će smanjenje troškova svim potpisnicima, odnosno lokalnim samoupravama što nam je u zajedničkom interesu - rekao je prigodom potpisivanja Sporazuma o zajedničkoj suradnji Dječjeg vrtića „Pinokio” s gradom Donjim Miholjcem i općinama Marijanci, Podravska Moslavina i Viljevo gradonačelnik Goran Aladić.

Sporazumom, koji je potpisan u velikoj dvorani donjomiholjačkog dvorca, utvrđuju se prava i obveze vrtića „Pinokio” s vrtićima u spomenutim lokalnim upravama. Područni vrtići u Marijancima, Podravskoj Moslavini i Viljevu s novim cjelodnevnim programima trebali bi početi raditi na jesen.

Potpisom je dogovoreno da će donjomiholjački vrtić obavljati sve zajedničke, administrativne, računovodstvene i organizacijske poslove zbog čega će se i kadrovski osnažiti zapošljavanjem pedagoga, zdravstvenog voditelja i tajnika.

- Time će se dodatno poboljšati mogućnost rada na svim odgojno obrazovnim poslovima, gdje će se moći postaviti još viši standardi te omogućiti bolje praćenje u svim područjima funkcioniranja rada vrtića - rekla je ravnateljica vrtića „Pinokio” Jadranka Landup. Vrtić će tim spajanjem kroz sve uzrasne skupine objediniti odgoj i obrazovanje oko tri stotine djece predškolskog uzrasta.

Potpisnici, čelnici lokalnih samouprava složili su se da je ovo jedan od važnih koraka prema zadržavanju mladih obitelji u svojim lokalnim sredinama.

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive