Goran Aladić najavio kandidaturu za novi mandat gradonačelnika

Goran Aladić najavio kandidaturu za novi mandat gradonačelnika

Gostujući u programu Radija Donji Miholjac, aktualni gradonačelnik Goran Aladić najavio je kandidaturu za novi mandat gradonačelnika, a u izbore će ponovno sa svojom Nezavisnom listom.

- Građani su na lokalnim izborima prije četiri godine prepoznali našu odgovornost i iskrenost, naše poštenje, našu želju za promjenama, pa je velik broj stanovnika Donjeg Miholjca i mještana prigradskih naselja dao mojem timu i meni povjerenje u vođenju grada u proteklom četverogodišnjem razdoblju. Od prvoga dana mandata za nas ne postoji ideologija i podjela na lijeve i desne, za nas ne postoji politikanstvo. Naša jedina ideologija je čovjek i tome smo težili od prvoga dana i uvijek ćemo tome težiti - podsjetio je Goran Aladić i nastavio:

- Za nas ne postoji vrijeđanje, omalovažavanje i kopanje po životima drugih kandidata za gradonačelnika i diskreditiranje članova drugih političkih opcija, jer u svim područjima života, pa tako i u politici, mora postojati korektnost, ljudskost i iskrenost i zbog toga se, kao ni do sada, nećemo baviti drugim kandidatima, niti ćemo ih komentirati, nego ćemo se orijentirati isključivo na projekte, na razvoj, na sadašnjost i budućnost ovoga kraja, na ljude koji ovdje žive i kojima smo na raspolaganju u svakodnevnom životu. I upravo nam to daje vjerodostojnost, da nastavimo ondje gdje smo stali te stoga ovom prigodom najavljujem svoju kandidaturu za gradonačelnika Donjeg Miholjca na predstojećim lokalnim izborima - najavio je Goran Aladić u sponzoriranoj emisiji u programu RDM-a.

Također, najavio je izlazak na izbore i članova svoje Nezavisne liste, koji će se upustiti u utakmicu za Gradsko vijeće grada Donjeg Miholjca.

Još je jednom ponovio, kako su preuzeli odgovornost za razvoj miholjačkog kraja te da su tu ulogu obavljali časno i pošteno.

- U protekle četiri godine uspjeli smo izlobirati i ostvariti nekoliko ključnih kapitalnih projekata, od kojih smo posebno ponosni na izgradnju moderne i suvremene Srednje škole s dvoranom, ali i s adaptacijom i proširenjem Dječjeg vrtića Pinokio, ulaganjem u Industrijsku zonu Janjevci, izgradnjom mrtvačnice na groblju sv. Križa, neprekidnim ulaganjima u naša prigradska naselja i brojnim drugim projektima.

- Gradsku blagajnu zatekli smo u velikom minusu, od gotovo 4 milijuna kuna, a danas, nakon četiri godine, gradska je blagajna u plusu 4 milijuna kuna i realizirali smo niz projekata u vrijednosti više od 124 milijuna kuna. Također, pripremili smo i imamo u planu niz novih projekata u vrijednosti od gotovo 250 milijuna kuna, koje ćemo realizirati u narednom razdoblju - istaknuo je Aladić.

Najavio je najvažnije projekte, a među njima su: izgradnja kanalizacije u prigradskim naseljima, pokretanje trgovačke zone u Donjem Miholjcu, izgradnja novog dječjeg vrtića u Rakitovici, završetak gradske tržnice u Donjem Miholjcu, početak obnove dvoraca Mailath-Prandau te iskorištavanje geotermalnih izvora.

Live stream

 

▶️ SLUŠAJTE UŽIVO

Upravo svira:

 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Ivan Korov i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije