Instalirana stanica za praćenje kakvoće zraka

Instalirana stanica za praćenje kakvoće zraka

Solinska tvrtka Include instalirala je svoju prvu Aerys G stanicu za praćenje kvalitete zraka, a prva lokacija je industrijska zona Donji Miholjac.

Podsjetimo, Include je krajem listopada prošle godine predstavio Aerys postaje, svoj najnoviji proizvod namijenjen mjerenju kvalitete zraka u gradskim četvrtima, koji su razvijali zadnjih mjeseci. One omogućavaju jednostavnu i pristupačnu instalaciju velikog broja jedinica koje potom daju najvažnije informacije o kvaliteti zraka, dajući gradovima uvid u izvor onečišćenja i njihovu učestalost.

“Indeks kvalitete zraka u Donjem Miholjcu pokazuje pristojnu kvalitetu u posljednjih nekoliko dana otkako je uređaj instaliran”, tvrde iz tvrtke Include.

Iz Includea su nam se pohvalili da je Aerys G sustav samostalni proizvod prvi ikada instaliran u Donjem Miholjcu, a ujedno prvi Includeov instalirani proizvod u zadnjih sedam godina koji nije Steora pametna klupa.

Aerys je dostupan u tri varijante. Model P omogućava mjerenje koncentracije lebdećih čestica koje predstavljaju najveći izvor onečišćenja. Model G mjeri koncentracije NO, NO2 i O3 plinova, dok Aerys X obuhvaća mjerenje lebdećih čestica, otrovnih plinova i osnovnih atmosferskih uvjeta.

Live stream

 

▶️ SLUŠAJTE UŽIVO

Upravo svira:

 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Ivan Korov i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije