Dan otvorenih vrata Srednje škole Donji Miholjac

Dan otvorenih vrata Srednje škole Donji Miholjac

Opća gimnazija, strojarsko računalni tehničar, tokar, strojobravar, cvjećar, mehaničar poljoprivredne mehanizacije, turističko hotelijerski komercijalist, automehaničar i CNC operater - zanimanja su koja učenicima završnih razreda osnovnih škola nudi Srednja škola Donji Miholjac u 2023./2024. godini.

Prema riječima ravnatelja Nenada Perića, škola je vrlo dobro kadrovski i materijalno opremljena i posljednjih godina aktivno prati kretanja na tržištu rada kako bi prilagodila svoje programe.

Na danu otvorenih vrata budući učenici, a i njihovi roditelji mogli su se upoznati s obrazovnim programima te obići novu školsku zgradu i pogledati sve njezine sadržaje.

Škola u ovoj školskoj godini broji 246 učenika, a ravnatelj očekuje kako će broj, s obzirom na ponuđene uvjete koje škola sada nudi - rasti.


- Uz učionice imamo odlično opremljene kabinete i praktikume te sve ostale potrebne uvjete za najviše školske standarde u Hrvatskoj - rekao je Nenad Perić, istaknuvši da je u posljednjih nekoliko godina u opremanje škole uloženo oko milijun i 300 tisuća eura.

Na danu otvorenih vrata, osim promocije zanimanja, učenici su predstavili svoje praktične radove, a ugostili su i nekoliko OPG-ova, školskih zadruga iz susjednih osnovnih i srednjih škola, tako da je pred školskom zgradom niknuo pravi mali proljetni sajam koji će postati tradicija.

Live stream

 

▶️ SLUŠAJTE UŽIVO

Upravo svira:

 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Ivan Korov i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije