CECILIJA i “Živi, samo živi” - izvrstan nastup na CMC festivalu

CECILIJA i “Živi, samo živi” - izvrstan nastup na CMC festivalu

Cecilija, poznata pjevačica i TV voditeljica, jednim od najboljih nastupa na CMC festivalu, oduševila je publiku na prepunoj vodičkoj rivi. Njenu pjesmu "Živi, samo živi" s kojom je osvojila top liste i radijski eter, publika je odlično prihvatila i s Cecilijom pjevala u glas. Ovacije i gromoglasan aplauz vodičke publike dokaz su da je Cecilija promjenom glazbenog izričaja napravila pun pogodak i da je na pravom putu da svoju karijeru podigne na znatno viši nivo i postane nova predvodnica pop zabavne scene. Suradnja s autorskim timom Hit Factory očigledno je bila pun pogodak i urodila plodom.
 
 
Dugi niz godina Cecilija spada među rijetke izvođače koji se mogu pohvaliti velikim brojem odlično posjećenih nastupa, punim dvoranama i gradskim trgovima. Sada je konačno došlo vrijeme da Cecilija pokaže svu raskoš njenog vanserijskog talenta i s modernim pop zabavnim pjesmama napravi značajan stilski iskorak. Znakovito je da je Cecilija za svoj nastup na CMC festivalu dobila i brojne pohvale kolega, koji su svi redom ostali iznenađeni i zadivljeni količinom pozitivne energije koju je Cecilija podijelila s publikom.


 - Presretna sam i puna pozitivnih dojmova koji su ispunili moje srce. Publika u Vodicama je odlično prihvatila moju novu pjesmu "Živi, samo živi" i potvrdila da njen zapažen uspjeh u radijskom eteru nije bio slučajan. Od srca hvala svima koji su tome doprinijeli, a posebno svim dragim ljudima na radio postajama koji su zaslužni što je pjesma već nakon prvog tjedna emitiranja zasjela na visoko  3. mjesto službene nacionalne top liste HR TOP 40. To nija mala stvar i ne događa se baš često.


Ne mogu Vam opisati svoje oduševljenje kada sam vidjela da publika u Vodicama zajedno sa mnom pjeva moju pjesmu i zadovoljno se njiše u njenom ritmu. Ovacije i buran pljesak na kraju, samo su potvrdili njihovo oduševljenje i zadovoljstvo koje smo zajedno podijelili. Ovim putem zahvaljujem se svima koji su mi omogućili da doživim ovo prekrasno i nezaboravno iskustvo. Veliko hvala mom autorskom timu Hit Factory što su za mene skladali ovako dobru pjesmu. Također, veliko hvala svim vrijednim  djelatnicima Croatis Records na nesebičnom trudu i podršci. Posebno hvala g. Želimiru Babogredcu i prekrasnoj Nikolini Mazalin, bez kojih CMC festival ne bi bio to što je danas: najveće regionalno glazbeno događanje i neizostavan dio karijere svakog iole ozbiljnog izvođača. Mogu slobodno reći da bi bez CMC festivala naša glazbena scena bila ozbiljno hendikepirana, a izvođači uskraćeni za najpozitivniji festival i priliku za druženje i zajedničko slavljenje glazbe.

Sve ove lijepe stvari koje mi se događaju u posljednjih mjesec dana daju mi ogromnu volju i snagu za daljnji radi i nove izazove. Moja draga publika je najbolja na svijetu i prava bezrezervna podrška, što mi daje dodatnu pozitivnu energiju. Moji autori Hit Factory već predano rade na novim pjesmama i za mene pripremaju hitove koji će vjerujem biti veliko iznenađenje za sve. Sada kada sam dobila potvrdu da sam promjenom glazbenog izričaja krenula u pravom smjeru, veselim se i jedva čekam da na jesen moja nova pjesma zaplovi radijskim eterom do srca brojnih slušatelja širom Hrvatske, ali i susjednih država. Glazba je univerzalan jezik i nešto najbolje što nam se događa, podiže energiju i raspoloženje te daje poticaj da svi zajedno budemo sretniji, vedriji i veseliji. Jednom riječju bolji ljudi. Ja osobno uopće ne mogu zamisliti život bez glazbe i posebno bez radija koji je jako važan dio moje svakodnevice. Vjerujem da takvo mišljenje dijeli velika većina ljudi. Na kraju, moram se zahvaliti svim dragim ljudima u Vodicama i publici CMC festivala što su mi uljepšali život i omogućili mi da osjetim njihovu pozitivnu energiju i s njom napunim baterije za nove glazbene izazove. Već sada se radujem narednom CMC festivalu i jedva čekam da ponovno stanem pred tako dragu i dobru publiku, a posebno se veselim mojim koncertima kojih samo do kraja ove godine ima najmanje 60-ak i to je nešto bez čega u poslovnom smislu ne bi mogla, a u životnom bez moje obitelji koja je za mene sve na ovom svijetu. Želim svima obitelj, zdravlje i sreću kakvu ja imam, a iz toga proizlazi veselje i pozitiva - rekla nam je nasmijana i uvijek vedra Cecilija.
 
 

Live stream

 

▶️ SLUŠAJTE UŽIVO

Upravo svira:

 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Ivan Korov i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije