Turnir u odbojci na pijesku

Turnir u odbojci na pijesku


Ekipa "Brace i seka" iz Valpova pobjednik je turnira u odbojci na pijesku 3. Stara Drava KUP-a koji je u okviru projekta "Put do zdravlja" protekloga vikenda održan na izletištu Stara Drava u Donjem Miholjcu.

- Cjelodnevno natjecanje bilo je podijeljeno u dvije skupine, a igralo se po rasporedu svako sa svakim. Po dvije najbolje ekipe u skupinama izborile su natjecanje u polufinalu. U prvom polufinalnom susretu ekipa "Brace i seka" iz Valpova bila je bolja od ekipe "Kuiš" iz Valpova rezultatom 2:0, a ekipa "Bajeraši" iz Bizovca bila je bolja od ekipe "Med" iz Josipovca Punitovačkog rezultatom 2:0. U borbi za treće mjesto između ekipa "Kuiš" i "Med" pobjedu je odnijela ekipa "Kuiš" rezultatom 2:0, a u finalnom susretu iskusnija i bolja bila je ekipa "Brace i seka" koja je svoje suparnike "Bajeraše" pobijedila 2:0 - rekao nam je Dino Skeledžija, dopredsjednik Odbojkaškog kluba Donji Miholjac. Ukupno se natjecalo 11 ekipa iz Osijeka,Valpova, Bizovca, Josipovca Punitovačkog te s područja grada Donjeg Miholjca i susjednih općina.

U okviru turnira održano je nutricionističko predavanje te mjerenje vitaminsko - mineralnog statusa i indeksa tjelesne mase. Predavanje su održale magistrice nutricionizma Petra Bratuševac i Lorena Šmic.

Održana je i pokazna vježba kardiopulmonalne reanimacije koju je održala prvostupnica sestrinstva Dubravka Roguljić te pokazna vježba Gradskog društva Crvenog križa Donji Miholjac. Uz spomenute, na Stara Drava KUP-u sudjelovale su i udruge: Streličarski klub Knez Domagoj, Udruga "Kupusari", Povijesna udruga "Mailath", Klub Mladih Donji Miholjac, Udruga Migra, Gastro udruga "Stara Drava", Učenička zadruga "Celestina" Srednje škole Donji Miholjac, DVD Viljevo i Ribolovno sportska udruga "Udica".

Turnir su podržale i Hrvatske odbojkaške reprezentativke U-17. Njih je u prijepodnevnim satima ugostio gradonačelnik Donjeg Miholjca Goran Aladić. Nakon obilaska dvorca i perivoja, odbojkašice su održale trening u nastavno-sportskoj dvorani "August Harambašić" u Donjem Miholjcu. Nakon toga posjetile su odbojkaški turnir na pijesku na Staroj Dravi. Inače, ženska odbojkaška reprezentacija U-17 s izbornikom Miodragom Stojakovićem nalazi se na pripremama za nastupajuće Europsko prvenstvo u odbojci, koje će se održati u Srbiji i Mađarskoj.

Sve posjetitelje na odbojkaškom turniru na Staroj Dravi zabavljali su donjomiholjački DJ-i Deis, Nešo i Lac .Turnir u odbojci na pijesku organizirali su Grad Donji Miholjac, Udruga DUGA, Odbojkaški klub Donji Miholjac i Općina Viljevo, a suorganizator na projektu bio je Lions klub "Mihael" Donji Miholjac.

Live stream

 

▶️ SLUŠAJTE UŽIVO

Upravo svira:

 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Ivan Korov i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije