“Smuđ” Črnkovci pobjednik Mini lige Zajednice

“Smuđ” Črnkovci pobjednik Mini lige Zajednice

Na ribnjaku u Golincima održano je završno 3. kolo Mini lige za seniore i seniorke. Domaćin je bilo ŠRD "Đurađ" iz Sv. Đurđa, a lovilo se u Golincima zbog stanja sa visokim vodostajem na Staroj Dravi u Sv.Đurđu i P.Podravskim.   


  Nastupilo je osam ekipa, a najuspješnije su bile ekipe RŠU  "Udica" D.Miholjac koja je osvojila treće mjesto. Druga je bila ekipa ŠRD "Šaran" iz P.Podravskih, a najbolja je bila ekipa ŠRD "Đurađ" iz Sv.Đurđa.


       Najbolji u sektorima bili su: Denis Golub iz "Linjaka" Golinci te Luka Vargić i Mario Vargić iz ŠRD “Đurađ" iz Sv.Đurđa.
        Kod seniorki nastupile su dvije ekipe, a u trećem kolu ekipa "Šarana” je bila bolja od ekipe "Udice. Najbolje u sektorima bile su Elizabeta Skrbin, Amalija Grbić i Karla Golinac, sve iz "Šarana" P.Podravski.
         Nakon sva tri kola proglašene su i najbolje ekipe 2023. godine u Mini ligi Zajednice.
          Treće mjesto osvojila je ekipa "Đurđa" iz Sv.Đurđa, drugo ekipa "Šarana" iz P.Podravskih, a najbolja ekipa 2023. godine je ekipa "Smuđa" Črnkovci.
          Pojedinačno treće mjesto osvaja Karlo Marijančević iz "Zlatnog Karasa", drugi je Antonio Šnalcer iz "Štuke" P.Moslavina, a pobjednik je Zvonimir Stanić iz "Šarana" P.Podravski.
          Kod seniorki "Udica" prva, a seniorke "Šarana" druge.
Pojedinačno Karla Golinac iz "Šarana" treća, Ena Guba iz "Udice" druga, a pobjednica lige je Amalija Grbić iz "Šarana” P.Podravski.
           Pehare za kolo i završnicu dodijelio je Tihomir Ronta, predsjednik Zajednice koji je zahvalio svima na učešću i vrlo dobroj i uspješno odrađenoj sezoni.

Live stream

 

▶️ SLUŠAJTE UŽIVO

Upravo svira:

 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Ivan Korov i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije