POZIV NA OBILJEŽAVANJE HRVATSKOG OLIMPIJSKOG DANA U NEDJELJU 10.9.2023.g.

POZIV NA OBILJEŽAVANJE HRVATSKOG OLIMPIJSKOG DANA U NEDJELJU 10.9.2023.g.

Zajednica športskih udruga grada Donjeg Miholjca poziva sve zainteresirane da se uključe u obilježavanje Hrvatskog olimpijskog dana, 10.rujna(nedjelja), koji je posvećen danu osnivanja Hrvatskog olimpijskog odbora.

Manifestacija će se održati na prostorima školskog igrališta OŠ“August Harambašić“ u Donjem Miholjcu s početkom u 15,00 sati.

Proslava Hrvatskog olimpijskog dana uključivati će demonstraciju sportova s područja grada Donjeg Miholjca, a Društvo Naša Djeca će se priključiti obilježavanju i održati Dan igara za najmlađe.

Cilj obilježavanja toga dana je promicanje važnosti tjelesnog vježbanja i poticanje svih udruga, vrtića, škola, rekreacije i građanstva na bavljenje tjelesnom aktivnošću, razumijevanje, mir i toleranciju. Simbol proslave olimpizma ove manifestacije ili poveznica svih je bijela majica koja predstavlja mir - „zastava prijateljstva“, pa obucite bijelu majicu i podržite ovu manifestaciju.

Osnovni moto: BRŽE, VIŠE, JAČE

Ovaj događaj koji se obilježava na početku školske godine može ujedno biti i pomoć djeci koja se uz podršku roditelja odlučuju u koju će se sportsku aktivnost upisati.

Live stream

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije