Nagrađeni dječji radovi slika malih životinja

Nagrađeni dječji radovi slika malih životinja


Djeca Dječjeg vrtića "Pinokio" Donji Miholjac,  predškolskih skupina: Zečići, Zvjezdice i Leptirići sudjelovala su u likovnom natječaju Udruge uzgajivača malih životinja "Slavonija" Donji Miholjac. Tema likovnog natječaja bila je "Male životinje".

- Djeca su, kao i ranijih godina, s veseljem pristupila zadatku. U skladu s dječjom prirodom i izraženom kreativnošću, djeca su na izboru imala veliki broj likovnih tehnika, a zadatak im je olakšala i širina teme. Mogli su nacrtati bilo koju životinju te se koristiti bilo kojom likovnom tehnikom - rekla je ravnateljica vrtića Jadranka Landup.

Korisna je bila i priprema za likovne zadatke. Odgojiteljice su s djecom pričale o životinjama, ali su i čitali i pričali različite priče i bajke u kojima su životinje glavni likovi. Povjerenstvo vrtića je odabralo petnaest najljepših radova koji su nagrađeni medaljama Udruge "Slavonija". Dobitnici medalja su Leona Vrbešić, Anastasia Koričić, Jakov Pavin, Ema Gregorović, Gabrijel Josić, Tara Veselovac, Kevin Blažević, Borna Katić, Sara Kovačević, Tara Topolovec, David Vrban, Emili Zelenić, Naomi Maroković, Izak Miličić i Neomi Radočaj. Ostali sudionici natječaja dobili su zahvalnice i flips.
Svečanost dodjele medalja i zahvalnica održana je u holu vrtića.

Nagrađeni likovni radovi nalaze se u Katalogu 24. međugradske izložbe golubova, peradi, kunića i ptica Udruge "Slavonija". Nagrađene su i odgojiteljice i pomoćne radnice za njegu, skrb i pratnju, a vrtiću je za sudjelovanje pripao pehar.

Live stream

 

▶️ SLUŠAJTE UŽIVO

Upravo svira:

 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Ivan Korov i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije