“Kreativne note i glazbeni svijet za najmlađe”

“Kreativne note i glazbeni svijet za najmlađe”

Društvo "Naša djeca" Donji Miholjac započelo je s provedbom projekta "Kreativne note i glazbeni svijet za najmlađe". Projekt je namijenjen predškolskoj i osnovnoškolskoj djeci u dobi od 6 do 9 godina, a cilj mu je poticanje razvoja govornih, motoričkih i emocionalnih vještina kroz glazbene aktivnosti. Donjomiholjački DND projekt provodi u suradnji s Osnovnom glazbenom školom koja djeluje pri Osnovnoj školi “August Harambašić” Donji Miholjac. Voditeljica je profesorica Silvija Ježić - Knežević. Radionice se održavaju u Glazbenoj školi srijedom i petkom od 16:00 do 16:45sati, a posljednja će biti održana 15.prosinca.

- Glazba ima veliku ulogu u razvoju djeteta, stoga smo odlučili organizirati ovaj projekt kako bismo djeci pružili priliku da se izraze kroz glazbu te razviju svoju kreativnost i samopouzdanje. Kroz naše aktivnosti, djeca će naučiti nove riječi, ritmove i melodije te razviti svoje motoričke vještine kroz ples i pokret - istaknula je predsjednica DND-a Donji Miholjac Nina Devčić. Dodala je kako je ovaj projekt također odlična prilika za socijalizaciju, gdje će djeca uživati u glazbenim aktivnostima u grupi te naučiti raditi i surađivati s drugom djecom.
- Nadamo se da će se djeca uključiti u ovaj projekt s velikim entuzijazmom i da će uživati u svim aktivnostima koje smo pripremili za njih - rekla je Devčić.

Live stream

 

▶️ SLUŠAJTE UŽIVO

Upravo svira:

 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Ivan Korov i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije