Košarkaški turnir u Donjem Miholjcu

Košarkaški turnir u Donjem Miholjcu

Nakon prethodnoga turnira, uspješno održanog 21. i 22. lipnja u Vinkovcima, sedmi ovosezonski turnir bit će organiziran u petak i subotu, 5. i 6. srpnja 2024., u Donjem Miholjcu. PRO 3x3 Tour prvi put u tri godine dolazi u ovaj lijepi slavonski grad, što je u skladu s nakanom glavnih organizatora, Udruge PRO 3x3, da ovaj dinamični i atraktivni sport stalno šire i propagiraju i u novim sredinama. Turnir će biti odigran na odličnoj lokaciji – na posebnom 3x3 igralištu postavljenom ispred nastavno-sportske dvorane OŠ „August Harambašić“ (Prilaz stadionu 2, Donji Miholjac).

Inače, ovogodišnji PRO 3x3 Tour će se u razdoblju od 10. svibnja do 17. kolovoza 2024. održati na ukupno 10 atraktivnih lokacija, većinom u središtima gradova, diljem Hrvatske. Prvih šest ovogodišnjih turnira organizirani su redom: na jadranskim destinacijama (u Hvaru, Trogiru iUmagu), zatim na jedinstvenoj lokaciji odmorišta Rebri na Istarskom ipsilonu, u središnjoj Hrvatskoj (gradu Zaboku) te u Vukovarsko-srijemskoj županiji, odnosno Vinkovcima.

Riječ je o jedinstvenom sportsko-turističko-edukativnom događaju koji ima i natjecateljski karakter. Osim financijske nagrade za najbolje, sve prijavljene ekipe iz Hrvatske i inozemstva prikupljaju bodove kako bi na taj način pokušale osigurati plasman na veliko finale u sklopu ovog Toura kojeće biti organizirano 16. i 17. kolovoza 2024. u Šibeniku. PRO 3x3 Tour 2024. driven by Opel ponovno ima prestižan status FIBA Quest za mušku Elite kategoriju pa će pobjednik Završnog turnira 12. i 13. listopada 2024. putovati na FIBA 3x3 World Tour Masters u Amsterdam (Nizozemska)!

Oba dana (5. i 6. srpnja), u predvečernjim i večernjim satima, bit će organizirana natjecanja seniorskih ekipa. Prvog dana održat će se natjecanja po skupinama, a drugog dana slijede završne seniorske utakmice. Ukupan nagradni fond u Senior Elite Men kategoriji za svaki od turnira povećan je u odnosu na prošlu godinu. Pobjednička ekipa osvajanovčanu nagradu od 2.000 eura, drugoplasiranoj će pripasti 600 eura,trećeplasiranoj ekipi 400 eura, dok će momčadi koje budu plasirane od 4. do 6. mjesta dobiti po 200 eura. Program u poslijepodnevnim satima drugog dana (6. srpnja) obuhvaća i sadržaje za djecu i mlade Kids Day teoglede juniorskih U-19 ekipa. Osim toga, bit će organizirana i edukacija o 3x3 košarci za igrače, suce, pomoćne suce, djecu i gledatelje.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže i udivnom ljetnom ugođaju Donjeg Miholjca uživaju u sjajnim potezima 3x3 majstora. Dođite s obitelji i prijateljima i zabavite se uz vrhunsku košarku i odličnu glazbu! Ulaz na sva događanja je slobodan, a odlična zabava je zajamčena.

PRO 3x3 Tour organizira Udruga PRO 3x3, uz potporu Hrvatske turističke zajednice, Ministarstva turizma i sporta Republike Hrvatske te tvrtke Energy Basket d.o.o. Glavni sponzor je Opel, a sponzori su još HEP, Jamnica ProSport, Bigraf, Jana, Hell, Lenovo, Mediteran produkcija, Enlio, Tahograf i Antao 2002. Medijski pokrovitelji i partneri su Sportklub i Pixsell Photo & Video Agency.

Partneri i sponzori turnira u Donjem Miholjcu su Grad Donji Miholjac, Turistička zajednica grada Donjeg Miholjca i Košarkaški klub Donji Miholjac. Lokalni medijski partneri su informativni portal Miholjština.info i Radio Donji Miholjac.

Detaljnije informacije o ovogodišnjem Touru i turniru u Donjem Miholjcu mogu se pronaći na službenoj internetskoj stranici https://pro3x3.hr/ i na društvenim mrežama Toura te na internetskoj stranici Turističke zajednice Donji Miholjac: https://www.tz-donjimiholjac.hr/.


 🏀 Uživajte u najboljem 3x3 košarkaškom turniru!

🗓️ Datum: 5./06.7.

📍 Lokacija: Pored sportske dvorane OŠ "August Harambašić"

⏰ Vrijeme: Od 19:00 h

Pridružite se i doživite nezaboravne dane pune uzbuđenja, glazbe i sjajne košarke. Savršeno za cijelu obitelj!

🏆Natječite se ili navijajte, uživajte u odličnoj atmosferi i osvojite super nagrade!

Live stream

 

▶️ SLUŠAJTE UŽIVO

Upravo svira:

 

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

E-mail: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Redakcija: 031 631-529
Režija: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Ivan Korov i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković

Računovodstvo / Administracija: Verica Kuljovski

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije