Gradsko vijeće Donjeg Miholjca

Marinela Šmider, jednoglasnom odlukom vijećnika Gradskog vijeća, imenovana je ravnateljicom Narodne knjižnice Donji Miholjac na mandat u trajanju četiri godine.

Dosadašnja vršiteljica dužnosti ravnateljice Narodne knjižnice grada Donjeg Miholjca po zanimanju je magistra informatologije. Studirala je informacijske znanosti na Odsjeku za informacijske znanosti Filozofskog fakulteta u Osijeku. Na diplomskom studiju opredijelila se za smjer knjižničarstvo. Diplomirala je 2012. godine i stekla titulu magistra informatologije.


Vedran Aladić, vijećnik NL Gorana Aladića, postavio je pitanje dokle se stiglo s projektom gradnje Srednje škole i dvorane, odnosno s njezinim sufinanciranjem? Nakon različitih prijedloga i razmišljanja vijećnika o istoj temi i s istim ciljem osiguranja sredstava za njihovu gradnju - Vedran Aladić predložio je da se Vladi RH i resornom Ministarstvu uputi dodatno pismo Gradskog vijeća Donjeg Miholjca u kojem bi upozorili na sadašnje neodrživo stanje i zamolili da se uvaže ranija obećanja o gradnji škole i dvorane te da se za taj projekt osiguraju sredstva u državnom proračunu. Takav prijedlog jednoglasno su prihvatili svi vijećnici.

U nastavku sjednice prihvaćen je prijedlog odluke o naknadi putnih troškova redovnih učenika srednjih škola, prijedlog odluke o uspostavi prijateljstva i suradnje dva grada Donjeg Miholjca i Valpova te odluka o prodaji građevinskog zemljišta u Industrijskoj zoni Janjevci. Vijećnici su razmotrili i izvješće Damira Šiplike, zapovjednika Vatrogasne zajednice Donji Miholjac o provedbi posebnih mjera zaštite od požara u ovoj godini te o nabavci posebnog vatrogasnog vozila. 

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive

Please publish modules in offcanvas position.