Proslava Martinja

Ovogodišnja proslava blagdana sv. Martina, nebeskog zaštitnika Župe i mjesta Podravski Podgajci započela je svečanom svetom misom koju je u zajedništvu sa svećenicima Donjomiholjačkog dekanata u Župnoj crkvi u Podravskim Podgajcima danas služio beogradski nadbiskup i metropolit mons. Stanislav Hočevar. Pred okupljenim vjernicima zahvalio se župniku župe Svetog Martina Podravski Podgajci velečasnom Siniši Paušiću na pozivu na euharistijsko slavlje te izrazio radost zbog nazočnosti velikog broja svećenika, ministranata, pjevača i vjernika.

- Ovih sam dana puno molio za vas. Ne očekujte od mene neke posebne poruke, već dokaz da vas Bog jako voli i da smo u molitvi sjedinjeni, da nam Bog i u ovim vremenima daje puno milosti i duhovnih darova i da svatko od nas može učiniti puno više nego što misli. Zato, ne budimo bez nade. Naprotiv, upravo u vama Bog se hoće sada i ovdje očitovati - naglasio je Hočevar.

Današnjoj svetkovini sv. Martina prethodila je trodnevnica, duhovna priprava u sklopu koje je u petak održano cjelonoćno klanjanje.

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive

Please publish modules in offcanvas position.