Poklon-paketi za 20 beba

Za prvorođeno dijete 2.000 kuna

Dvadeset poklon-paketa grada Donjeg Miholjca i Ljekarne “Kovačević” s osnovnim higijenskim potrepštinama za 20 novorođenih beba u listopadu i mjesecu studenom, roditeljima je uručio gradonačelnik Goran Aladić.

- Uz ono što grad uplaćuje određeni iznos sredstava za novorođene, imamo još i podjelu poklon-paketa u vrijednosti od 500 do 600 kuna. Čestitam roditeljima i svima želim puno zdravlja, ljubavi i sreće te da se u dogledno vrijeme ponovno vidimo istim povodom. Ove godine, do sada ima 66 novorođenih beba na području Donjeg Miholjca i prigradskih naselja, a godišnje se rodi od 70 do 80 beba i na dobrom smo putu da ostanemo u tome prosjeku. Od početka ove godine povećali smo iznos naknade za novorođene bebe na 2.000 kuna za prvorođeno dijete te za svako naredno dijete dodatnih po 500 kuna. Uvjeren sam da je to velika pomoć roditeljima u prvim danima podizanja dijeteta - kaže gradonačelnik Goran Aladić.

U ime svih roditelja novorođenih beba na poklonima se zahvalila Martina Tarcal, majka triju beba, a čestitke za predstojeći Božić uputila je vlasnica Ljekarne Darija Kovačević.

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive

Please publish modules in offcanvas position.