Gradski odbor HDZ-a predlaže mjere za pomoć gospodarstvu i građanstvu

Gradski odbor Hrvatske demokratske zajednice Donji Miholjac obratio se gradskim vlastima sa zahtjevom za realizaciju mjera u funkciji skrbi za gospodarske subjekte i fizičke osobe.

Sobzirom na novonastalu zabrinjavajuću situaciju uzrokovanu virusom COVID-19 koja će se očekivano reflektirati i u ekonomiji naše lokalne zajednice - HDZ traži ukidanje poreza na potrošnju od tri posto, nadalje odgodu plaćanja komunalne naknade gospodarskim subjektima i fizičkim osobama na tri mjeseca s mogućnošću daljnje prolongacije ovisno o okončanju problema s corona virusom i to bez obračunatih kamata. Također se traži smanjenje prireza sa dosadašnjih osam na pet posto. Donjomiholjački HDZ traži i smanjenje participacije građana za plaćanje usluge čuvanja djece u Dječjem vrtiću Pinokio sa 500 na 200 kuna.

Gradski odbor Hrvatske demokratske zajednice očekuje implementaciju predloženih mjera u što skorijem roku s obzirom na novonastalu situaciju koja je sveprisutna na globalnoj razini kao i u našoj lokalnoj zajednici, kao pomoć gospodarstvenicima i građanima - stoji u priopćenju koje je potpisao predsjednik donjomiholjačkog HDZ-a Dražen Trcović.

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive

Please publish modules in offcanvas position.