Nova odluka gradskog Stožera CZ

Na snazi je nova Odluka stožera civilne zaštite grada Donjeg Miholjca o provođenju mjera ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih djelatnosti. Otvaraju se kontakt telefoni i e-mail za građane na koje će se moći upućivati pitanja u vezi funkcioniranja rada i života u novonastalim okolnostima u njihovoj sredini.
Brojevi telefona su 631-100, 631-120 i 631-180 te e-mail:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

Pripadnici sustava civilne zaštite kontrolirati će pridržavaju li se svi Odluke o provođenju mjera ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja. Pri provedbi nadzora pripadnici sustava civilne zaštite nositi će reflektirajuće prsluke s oznakom CZ i identifikacijske iskaznice.

Prema novoj Odluci stožera, a kako bi omogućili nesmetano odvijanje poljoprivredne proizvodnje te izvođenje građevinskih radova, pod posebni uvjetima odobrava se i rad sljedećim trgovinama:

-trgovinama dijelovima za poljoprivredne strojeve

-vulkanizerskim radnjama

-specijaliziranim trgovinama za prodaju električnih i vodovodnih instalacija

- i stanicama za tehnički pregled vozila

Navedenim subjektima dozvoljena je prodaja roba i usluga isključivo putem narudžbe uz osiguranu dostavu ili osigurano preuzimanje robe sa svim mjerama zaštite od izravnog kontakta.

Prema novoj Odluci zabranjuje se okupljanje na dječjim igralištima i korištenje istih kako bi se onemogućio mogući bliski kontakt djece na igralištu, a vezano uz preporuke o nužnom razmaku dvije osobe.

Apelira se na sve građane da se pridržavaju uputa i odluka, ne šire lažne i neprovjerene informacije te da slušaju i vjeruju samo informacijama Nacionalnog, Županijskog i Gradskog stožera civilne zaštite.

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive

Please publish modules in offcanvas position.