Mjera strogog ograničavanja zadržavanja na otvorenom

Nacionalni Stožer civilne zaštite danas je donio Odluku o mjeri strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima koja stupa na snagu odmah.

S obzirom na ubrzano širenje i pojačani rizik prijenosa bolesti COVID-19, uvodi se protuepidemijska mjera strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima na kojima se može istovremeno kretati i zadržavati veći broj osoba, u trajanju od 30 dana od dana donošenja ove Odluke.

Ova Odluka odnosi se na ulice, trgove, rive, parkove i sve ostale javne površine na kojima se može kretati i zadržavati veći broj osoba.

Stožeri civilne zaštite i Ravnateljstvo policije dužni su osigurati provedbu i nadzor provođenja mjere iz ove Odluke.

I Stožer civilne zaštite Osječko-baranjske županije još jednom poziva građane da se pridržavaju odluka i mjera koje izdaje nacionalni, a provode županijski, gradski i općinski stožeri. Sve informacije građani mogu dobiti na Internet stranici www.koronavirus.hri stranici Županije www.obz.hr te na brojeve telefona svojih lokalnih odnosno gradskih i općinskih stožera. Također pratite putem medija obraćanja Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske svako jutro u 9:00 i poslije podne u 16:00sati koji će vam donijeti najnovije informacije vezano uz aktualnu situaciju.

Ponašajmo se odgovorno kako bi zaštitili sebe i druge i kako bi ovu sve težu situaciju s koronavirusom na području Hrvatske što prije i što sigurnije te sa što manje žrtava, priveli kraju.

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive

Please publish modules in offcanvas position.