Propusnice

OBAVIJEST STANOVNICIMA S PODRUČJA GRADA DONJEG MIHOLJCA VEZANA UZ ODLUKU O ZABRANI NAPUŠTANJA MJESTA PREBIVALIŠTA I STALNOG BORAVKA

(23. 3. 2020.)

Poštovani sugrađani,

slijedom današnje Odluke Nacionalnog stožera CZ o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka donosimo obavijest o mjestu i vremenu izdavanja PROPUSNICA za kretanje za koje su nadležni STOŽERI CIVILNE ZAŠTITE GRADOVA I OPĆINA, odnosno, u ovom slučaju, Stožer CZ Grada Donjeg Miholjca.

1. Propusnicu ne trebaju osobe koje se prilikom obavljanja poslova navedenih u Odluci o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj kreću unutar mjesta prebivališta ili stalnog boravka.
 
2. Stožeri civilne zaštite gradova i općina OVLAŠTENI SU I ODGOVORNI SAMO ukoliko je riječ o ulasku i izlasku s područja prebivališta ili stalnog boravišta iz razloga koji se odnose na vitalne obiteljske razloge, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama, ili kupnji hrane i osnovnih potrepština, kako je i navedeno u točki II. podstavak e. Odluke.
 
3. U Stožeru civilne zaštite Grada Donjeg Miholjca propusnicu će moći izvaditi i POLJOPRIVREDNICI I MEDARI s područja Grada Donjeg Miholjca koji imaju zemljište koje obrađuju, ili košnice s medom izvan područja prebivališta, a kako bi mogli nesmetano obavljati svoje poslove.

Svi oni koji udovoljavaju gore navedenim uvjetima PROPUSNICU ĆE MOĆI IZVADITI na adresi Vukovarska 1 u D. Miholjcu, u vremenu od 8-13 sati svakim radnim danom.Izdavanje propusnica bit će organizirano u drvenoj kućici koja se nalazi u dvorištu dvorca Mailath.

Za sva pitanja u vezi funkcioniranja rada i života u novonastalim okolnostima možete nas kontaktirati putem telefona na brojeve 031/631-100, 031/631-120, 031/631-180 ili putem elektronske pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Stožer CZ Grada D. Miholjca

Gradonačelnik

​Goran Aladić, dipl. oec. 

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive

Please publish modules in offcanvas position.