Dopuna obavijesti o izdavanju propusnica

DOPUNA OBAVIJESTI STANOVNICIMA S PODRUČJA GRADA DONJEG MIHOLJCA VEZANA UZ ODLUKU O ZABRANI NAPUŠTANJA MJESTA PREBIVALIŠTA I STALNOG BORAVKA – IZDAVANJE PROPUSNICA

(24. 3. 2020.)

Poštovani sugrađani,

kako bismo izbjegli stvaranje gužvi i čekanje u redu, od sutra, 25. 3. 2020. godine ZAHTJEVI za izdavanje propusnica za sve žitelje grada Donjeg Miholjca i prigradskih naselja zaprimat će se isključivo putem elektronske pošte (e-mail). U izuzetnim slučajevima, ukoliko osoba koja ima uvjete za dobivanje propusnice nema mogućnost slanja e-maila, zahtjev će biti moguće uputiti telefonskim putem. Molimo da se telefonski zahtjev koristi samo u krajnjem slučaju.

Podaci koje je potrebno poslati u emailu: ime, prezime, adresa prebivališta i OIB, svrhu za koju se traži izdavanje propusnice (detaljno obrazloženo i po mogućnosti dokazivo prilogom nekog od dokumenata) te datum za koji se traži izdavanje propusnice.

Osobi koja je uputila zahtjev emailom te priložila ili obrazložila razlog zbog kojeg traži propusnicu bit će odgovoreno ima li pravo dobiti propusnicu te ukoliko ima, propusnica će joj biti proslijeđena emailom.

Osobe kojima su propusnice izdane elektronskim putem, propusnice mogu koristiti na način da ih isprintaju ili imaju u elektroničkom obliku ( npr. mobilnom aparatu ).  

U krajnjem slučaju, ukoliko osoba ne koristi elektroničku poštu, bit će joj omogućen telefonski kontakt, a propusnicu će moći podići u D. Miholjcu na adresi Vukovarska 1 u unaprijed dogovorenom terminu.

Za sva pitanja u vezi funkcioniranja rada i života u novonastalim okolnostima možete nas kontaktirati putem telefona na brojeve 031/631-100, 031/631-120, 031/631-180 ili putem elektronske pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Još jednom, molimo sve sugrađane da se pridržavaju propisanih odluka, da se što manje kreću i po mogućnosti ostanu kod kuće. Svi moramo shvatiti da su ovo posebne okolnosti i samo pridržavanjem mjera možemo pobijediti ovaj opaki virus.

STOŽER CZ GRADA D. MIHOLJCA​

GRADONAČELNIK

Goran Aladić, dipl. oec.

Načelnik

Tomislav Brusač, dipl. oec. 

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive

Please publish modules in offcanvas position.