Lov i ribolov su zabranjeni!

Na osnovu ukazane potrebe dana 01.04.2020.godine održana je telefonska sjednica Upravnog i Nadzornog odbora ZŠRU D.Miholjac sa samo jednom točkom dnevnog reda:

1. Potvrđivanje Odluke o zabrani ribolova na svim ribolovnim vodama kojima gospodari ZŠRU D.Miholjac zbog pandemije koronavirusa

Svi članovi Upravnog i Nadzornog odbora upoznati su da medijskim prostorom kolaju neistinite informacije da je ribolov dozvoljen, da drugi ovlaštenici dozvoljavaju ribolov, itd.

U suradnji sa predstavnicima grada D.Miholjca, gradonačelnikom, Stožerom civilne zaštite grada i  Stožerima općina traženo je od nadležnih, a to je prije svega Stožer CZ  OBŽ-e i Stožer CZ RH da se očituju i donesu transparentnu odluku o ovom za nas velikom problemu.

Dana 01.04.2020. godine jasno je potvrđeno od strane Stožera CZ-e Republike Hrvatske –„LOV I RIBOLOV SU ZABRANJENI, SAMO  JE DOZVOLJEN KOMERCIJALNI RIBOLOV I BRIGA O DIVLJAČI U LOVIŠTU“.

 Sukladno navedenom potvrđuje se odluka UO ZŠRU od 22.03.2020.g.:                      

  Zabranjuje se ribolov na svim ribolovnim vodama kojima gospodari Zajednica športsko ribolovnih udruga  do opoziva. Molimo športske ribolovce da se pridržavaju odluka Stožera CZ-e Republike Hrvatske, Stožera CZ-e Osječko baranjske županije, Stožera CZ-e grada D.Miholjca i Stožera CZ-e općina na kojima se nalaze ribolovne vode Zajednice.

Ribočuvari imaju obvezu i zadatke sukladno Zakonu o slatkovodnom ribarstvu, a o nepridržavanju mjera iz oblasti borbe protiv pandemije koronavirusaaktivno će surađivati sa policijom.

- Zahvaljujemo se svima na suradnji, a ribiče molimo za strpljenje. Zajedničkim naporima pomozimo i mi da prođe ova pandemija - poručuju iz Zajednice ŠRU Donji Miholjac.
                            

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive

Please publish modules in offcanvas position.