e-Propusnice za sve - od 6. travnja

Image

Stožer civilne zaštite RH 01.travnja 2020. godine donio je Odluku o izmjeni i dopuni Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u RH.

Prilikom ulaska i izlaska s područja mjesta prebivališta moraju se poštivati mjere: socijalnog distanciranja, ne zadržavanja na javnim prostorima i posjedovati e-Propusnicu izdanu kroz sustav e-Propusnica.

Propusnice za ulazak i izlazak s područja prebivališta ili stalnog boravišta izdaju se putem sustava e-Propusnice za sve slučajeve: odgovorne osobe u pravnoj osobi, izabrani liječnik obiteljske medicine te za okolnosti nadležni stožer civilne zaštite.

Propusnice se mogu izdavati na rok od 1 do 14 dana, ovisno o razlogu zbog kojeg se izdaju.

Pravne i fizičke osobe koje iz opravdanih razloga nisu u mogućnosti izdati e-Propusnicu, dužne su zaprimljeni zahtjev za izdavanje e-Propusnice dostaviti Ravnateljstvu civilne zaštite (elektroničkom poštom ili drugim dostupnim kanalima). Ako je zahtjev opravdan Ravnateljstvo CZ će izdati e-Propusnicu.

Pravne i fizičke osobe koje su izdale propusnice do dana stupanja na snagu ove Odluke, dužne su, najkasnije do 5. travnja ove godine sve izdane propusnice zamjeniti e-Propusnicama.

Napuštanje mjesta prebivališta i stalnog boravka moguće je od 6. travnja 2020. godine samo s e-Propusnicama izdanim sukladno ovoj Odluci.

Poslušajte ako ste propustili

Kontakt info

Radio Donji Miholjac d.o.o.

Trg Ante Starčevića 5/1
31540 Donji Miholjac

Email: rdm@rdm.hr 

Marketing: 031 631-834
Računovodstvo: 031 631-835
Novinari: 031 631-529
Tehničari: 031 631-199

O nama

Program RDM-a pripremaju i vode novinari, spikeri i voditelji:

Daliborka Đurišić, Ivan Korov

i Vlado Perković (glavni urednik),

tehničari-realizatori:

Zlatko Fekete i Siniša Perković.

Slušajte nas i uživajte!

Radio kojem se vjeruje!


Opširnije

© Radio Donji Miholjac

design & hosting by Medialive

Please publish modules in offcanvas position.